Jaa! Op 6 juli was het zover. Bijna 50 leerlingen van Praktijkschool De Poort vierden met hun docenten dat het schooljaar er weer op zit. Voor hen was het even Feest aan Zee met creatieve, sportieve en culinaire activiteiten op het strand, of op het terrein van beach club Oscars. 

De leerlingen konden voetballen, bubbelballen, twisten en natuurlijk zwemmen. Maar ook maakten ze (alchoholvrije) cocktails en tapas. Verder was er een workshop visagie en airbrush. Rond 19 uur ging iedereen weer naar huis. 

Annelie, Maurice, Berith, Jolanda R, Roel, Pieter, Willem, Ton zorgden samen met de docenten ervoor dat alle activiteiten vlekkeloos verliepen. Op een enkele bloedneus na verliep de middag zonder incidenten. Mede dankzij het stralende weer, de enthousiaste leerlingen en het leuke programma heeft iedereen genoten van deze feestelijke middag! We sloten die af met een BBQ.

Het leukste compliment van de middag was de vraag of het schoolkamp voortaan bij Oscars gehouden kon worden!

Bijgaand nog wat impressies van de middag.

 

Annelie, Maurice, Berith, Jolanda R, Roel, Pieter, Willem, Ton ontzettend bedankt voor alle hulp! En iedereen van onze club dat we dit mogelijk konden maken!