Hoe kun je lid worden?
Heb je belangstelling om lid te worden? Neem dan vooral contact met ons op. Hoewel Rotary diverse regels kent voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club, is het zeker mogelijk je belangstelling zelf kenbaar te maken om lid te willen worden van onze Rotaryclub. Zowel vrouwen als mannen die werkzaam zijn en een leeftijd hebben van ongeveer 35 tot 55 jaar (een jaar meer of minder maakt uiteraard niet uit) zijn welkom.

De gegevens die wij langs deze weg ontvangen, worden door de ledencommissie besproken en wanneer het bestuur van onze club een nadere kennismaking op prijs stelt, zal contact met je worden opgenomen voor het maken van en afspraak. Je ontvangt uiteraard altijd bericht van ons, ook als wij het idee hebben dat het lidmaatschap van onze club minder passend is. Het zal duidelijk zijn dat met de toegezonden informatie vertrouwelijk wordt omgegaan.

Wanneer je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van onze Rotaryclub, stuur ons dan een e-mailbericht met de onderstaande informatie:

  • In welk beroep ben je werkzaam?
  • Ben je ouder dan 35 jaar?
  • Heb je tijd om je in te zetten voor maatschappelijke projecten?
  • Wil je je inzetten voor een betrokken serviceclub?

Stuur je bericht naar de Ledencommissie via

Wat houdt lidmaatschap in?
Wil je meer weten over wat lid zijn van een rotaryclub inhoudt? Bekijk dan eens deze filmpjes:

Wat lid zijn van Rotary Scheveningen inhoudt, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op met de Ledencommissie via

Waar ontmoeten we elkaar?
De leden van Rotaryclub Scheveningen treffen elkaar iedere week op maandag van 18.00 tot 20.00 uur in Oscar’s, Gevers Deynootweg 205, Scheveningen.

Hoe neem je contact op?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met