Voedselbank

Voedselbank2.pdf
Dit Jaar hebben we op twee manieren de Voedselbank ondersteund.

  1. Vrijwilligersactie Inzamelen artikelen bij AH
    De waarde van de opbrengst van de actie is op basis van het volume (van ca 50 volle karren) op “wel 9000 euro” geschat. Voor de 60 (veelal eenoudergezinnen) betekende dat wekenlang een verrijking van het weekpakket. Artikel Schevningse Courant
  2. Bekostigen van een BBQ en een dagkamp voor de klanten van de voedselbank
    “Iedereen heeft er van genoten. Het weer en de sfeer waren  fantastisch! Er was muziek, er was eten, er was drinken en iedereen kon kiezen uit verschillende activiteiten.”

Hofstad Jeugdorkest

De orkesten van de vereniging Hofstads Jeugdorkest hebben zich tijdens het jaarlijkse Promenade Concert in de Dr.Anton Philipszaal weer van hun beste kant laten zien en horen.

Een nieuwe geschiedenis van Scheveningen

De gebeurtenissen in het jaar 1813 worden elke vijfentwintig jaar uitgebreid herdacht door de Stichting Scheveningen Viering Gedenkdagen in samenwerking met het Schevenings Leesgezelschap Vriendschap en Oefening uit 1817. Ook in 2013 staan grootse feestelijkheden op het programma. Onderdeel daarvan is de presentatie van de Geschiedenis van Scheveningen, een nieuw geschiedwerk in twee delen.

Muzee Scheveningen

Museum gaat alle schelpen en andere onderdelen van de Zeebiologische collectie voor het behoud van de collectie in plastic doosjes stoppen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *