Gezelligheid in wijkcentrum Marcelisstraat

‘Heel erg gezellig; zeer bedankt’ klonk het veelvuldig op woensdagmiddag 17 december na afloop van een heel genoeglijke kerstmiddag voor vele bejaarde alleenstaanden in Scheveningen.

Ook dit jaar was er een speciale middag georganiseerd in het wijkgebouw aan de Mercelisstraat met behulp van het team van huisarts Boogaart, de vrijwilligers van het wijkcentrum en Rotary Scheveningen. Dominee Frederik van Harten hield een mooie kersttoespraak.

De RTC (Rotary Taxi Centrale) was een onmisbaar onderdeel in het halen en thuisbrengen van de vele gasten. Rotary Scheveningen zorgde ook voor een muzikaal intermezzo met een enthousiast gelegenheidskoor. Onder de bezielende muzikale begeleiding van Gert-Jan van de Ende werden drie blokjes kerstliedjes ten gehore gebracht. De aanwezige Scheveningers werden aangemoedigd mee te zingen en dat deden velen dan ook met groot plezier.

Het vertier bestond daarnaast uit een gezellige bingo waarmee verschillende prijzen te winnen waren. Mevrouw Boudrie-Janse uit de Cornelis Jolstraat had die middag het geluk aan haar zijde. Zij won bij iedere bingoronde een prijs. De eerste hield ze zelf en gaf de andere prijzen aan haar tafelgenoten. Een gebaar dat helemaal in de kerstgedachte van de middag paste.

Tijdens het spelen werd iedereen voorzien van lekkere drankjes en hapjes waarbij de broodjes makreel en haring erg gewild waren. Tja, hoe kan het ook anders zo vlak aan zee?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *