Rotaryclub Scheveningen helpt Voedselbank in Scheveningen

IMG_9159

Medewerkers van AH en vrijwilligers van het team Scheveningen van de Voedselbank Haaglanden trekken zondagavond 23 november in snel treinvaart alle schappen leeg van het AH filiaal aan de Amsterdamsestraat in Scheveningen. Deze AH wordt de komende week namelijk verbouwd. Alle niet-houdbare producten die zondagavond nog over waren, kreeg de Voedselbank.
Brood, zuivel, groente, koek, diepvriesartikelen zorgen voor extra vulling van de pakketten voor de 100 Scheveningse cliënten die iedere week bij de Voedselbank langskomen. Maandag 24 november ging de Voedselbank een uur extra open om zo snel mogelijk de eenmalige extra levensmiddelen uit te delen. De zuivel-, diepvriesproducten en groenten moesten namelijk zo snel mogelijk uitgereikt worden. De Voedselbank had wel een probleem om alle producten tot het moment van uitgifte koel te houden. Rotary Scheveningen schoot hier te hulp. Scheveningse ondernemer Den Dulk aarzelde geen moment en zorgde voor een koelvrachtwagen waarin alle verse waar bewaard kon worden.
Zeker 200 personen hebben de komende week extra gevulde keukenkastjes. Welkome producten in de dure decembermaand. De goedheiligman heet dit keer Ferry de Lange, filiaalmanager van de AH aan Amsterdamsestraat. Team Scheveningen wil hem uitbundig bedanken voor zijn gulheid. Zelf vindt Ferry het de normaalste zaak van de wereld: “Zonde om alles weg te gooien. Zo komt het tenminste nog goed terecht”. Dinsdagmiddag 1 december opent deze AH zijn deuren weer.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *